
تبلیغات

موضوعات
- کوید 19
- زلزله
- روز پرستار
- گاز مونوکسید کربن
- یک روز بدون فضای مجازی
- کاردستی
- شب یلدا
- ادبی
- مهارت
- هفته بسیج تغذیه
- روز مادر
- چهارشنبه سوری

جستجو

پیوندهای روزانه
- پرسش مهر 21
- وبلاگ پرسش مهر ریاست محترم جمهوری در سال 1399
- مقابله با ویروس کرونا (پرسش مهر 21 )
- پرسش مهر سال تحصیلی 1400-1399
- وبلاگ پرسش مهر21
- وبلاگ پرسش مهر : ویروس کرونا
- وبلاگ کرونا و زندگی
- وبلاگ پرسش مهر
- پرسش مهر رئیس جمهور
- شرایط عضویت همیاران سایبری پلیس فتا
- حمل خرده بار از چین
- حمل و سفارش از چین به ایران
- فروش جلو پنجره لیفان
- مستر قلیون
- یکانسر
- آی کیو مگ
- آرشیو لینک ها

لینک دوستان

صفحات جانبی

امکانات جانبی
روش صحیح پوشیدن، درآوردن و دورانداختن ماسک چیست؟
روش صحیح پوشیدن، درآوردن و دورانداختن ماسک چیست؟
1- یادمان باشد که ماسک را فقط این افراد باید استفاده کنند:
کارکنان بخش سلامت، کسانی که از بیماران مراقبت میکنند، افراد با علائم تنفسی مثل تب و سرفه.
2- قبل از دست زدن به ماسک، حتماً دستهایتان را با آب و صابون بشویید و یا با محلولهای ضدعفونیکننده حاوی الکل تمیز کنید.
3- ماسک را بردارید و خوب وارسی کنید تا پاره یا سوراخ نباشد.
4- بالای ماسک یعنی جایی که نوار نازک فلزی دارد را پیدا کنید ]این قسمتی است که روی بینی قرار میگیرد[.
5- مطمئن شوید که سمت صحیح آن مقابل صورت شما قرار دارد (طرف رنگی).
6- ماسک را روی صورت بگذارید. سعی کنید با فشردن نوار نازک فلزی یا قسمتی که سفتتر است، ماسک را متناسب با بینیتان حالت دهید تا ثابت بماند.
7- پایین ماسک را به سمت چانه بکشید تا دهان و چانه کامل پوشانده شوند.
8- بعد از استفاده، ماسک را درآورید، همزمان با درآوردن کشها از پشت گوشهایتان، ماسک را از جلوی دهان و لباسهایتان دور کنید تا با سطح آلوده ماسک، هیچ تماسی پیدا نکنند.
9- بلافاصله بعد از درآوردن ماسک، آن را در سطل زباله دردار بیندازید.
10- حتما بعد از درآوردن و دورانداختن ماسک ، بهداشت دستها را رعایت کنید. یعنی دستها را با آب و صابون بشویید (بهخصوص اگر بوضوح کثیف شده باشند) یا با محلول ضدعفونیکننده حاوی الکل تمیز کنید.
پیشنهاد به معلمان برای استفاده بهتر از فضای مجازی
چند پیشنهاد کاربردی به معلمان برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی و تریس آنلاین
اگرچه ویروس کرونا تعطیلی نا خواسته و البته طو لانی مدت برای مدارس را رقم زده اما این روزها جریان آموزش تعطیل نیست. دانش آموزان در خانه هستند اما در جریان یادگیری در همان خانه وبا روشهای مختلف در حال پیگیری است از آموزش تلویزیونی گرفته تا ابتکار معلمان و مدارس برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی.
با توجه به تحقیقات گوشی همراه در دسترس ترین وسیله بین معلمان و دانش آموزان برای وصل شدن به کلاس های مجازی خود است وهمچنین نرم افزار هایی نیز برای تدریس آنلاین وجود دارد که بعضی به صورت رایگان هست و بعضی از آنها مستلزم پرداخت هزینه است.
گزارش ها حاکی از آن است که بیشتر معلمان از تلگرام یا سایر رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. اما در حال حاضر به معلمان توصیه می شود از نرم افزار های <جئوجبرا> یا پویا نمایی برای تدریس ریاضی استفاده کنند.
ممکن است برخی از همکاران از نرم افزار های تولید محتوای الکترونیکی استفاده کنند. خیلی ساده می توان از یک نرم افزار ضبط صفحه دسکتاپ مثلcamjasia استفاده کرد.
زنگ خطر کرونا برای کودکان و نوجوانان چاق
چاقی یکی از علتهای اصلی فوت بر اثر ویروس کرونا در جهان شناخته شده است و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این زنگ خطر را برای کودکان و نوجوانانی که دچار اضافه وزن هستند، به صدا در آورد
کارایی ماسکهای پارچهای در برابر کرونا
متخصصان علوم پزشکیِ کانادا به تحقیق و مطالعه درباره موثر بودن ماسکهای پارچهای در جلوگیری از انتقال و انتشار ویروس کرونا پرداختهاند.

نشریه Annals of Internal Medicine در مطلبی در این باره آورده است که متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه «مک مستر» کانادا در این مطالعات میزان کارآیی ماسکهای پارچهای در مقابله با شیوع کروناویروس را بررسی کردهاند.
بر اساس یافتههای این متخصصان، پارچه به طور کامل مانع از نفوذ ویریونهای جدا شده از ویروس نمیشود اما بخش اصلی ویروس از طریق قطراتی که هنگام صحبت، غذا خوردن، سرفه و عطسه یا ذرات آئروسل ایجاد میشوند، منتقل میگردد. هرچند ماسکهای پارچهای نمیتوانند تمام محرکهای ویروس را مسدود کنند اما به هرحال بخشی از آنها را مسدود میکنند به ویژه اگر صحبت از شیوع ویروس توسط یک فرد آلوده باشد.
پارچه میتواند قطرات و آئروسلها را مسدود کند که لایه های ماسک نیز کارایی اینگونه ماسکها را افزایش می دهد. موثر بودن چنین ماسکی می تواند از ۴۳ تا ۹۴ درصد در مقایسه با ماسک های یکبار مصرف طبی با درصد از ۹۸ تا ۹۹ باشد.
به گزارش اسپوتنیک، استفاده از شال و تیشرت و حوله از ۱۰ تا ۴۰ درصد میتواند نفوذ ویریون های جدا شده از ویروس را مسدود سازد. با وجود این متخصصان تاکید میکنند که استفاده از ماسکهای پارچهای نباید باعث بروز احساس غلط امنیت و کاهش توجه به بهداشت شود. در هر صورت استفاده از ماسکهای پارچهای هرچند فایده آن از ماسکهای طبی کمتر است اما میتواند سطح شیوع اپیدمی را کاهش بدهد.

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
