
تبلیغات

موضوعات
- کوید 19
- زلزله
- روز پرستار
- گاز مونوکسید کربن
- یک روز بدون فضای مجازی
- کاردستی
- شب یلدا
- ادبی
- مهارت
- هفته بسیج تغذیه
- روز مادر
- چهارشنبه سوری

جستجو

پیوندهای روزانه
- پرسش مهر 21
- وبلاگ پرسش مهر ریاست محترم جمهوری در سال 1399
- مقابله با ویروس کرونا (پرسش مهر 21 )
- پرسش مهر سال تحصیلی 1400-1399
- وبلاگ پرسش مهر21
- وبلاگ پرسش مهر : ویروس کرونا
- وبلاگ کرونا و زندگی
- وبلاگ پرسش مهر
- پرسش مهر رئیس جمهور
- شرایط عضویت همیاران سایبری پلیس فتا
- حمل خرده بار از چین
- حمل و سفارش از چین به ایران
- موس بیسیم شیشه ای
- مستر قلیون
- یکانسر
- آی کیو مگ
- آرشیو لینک ها

لینک دوستان

صفحات جانبی

امکانات جانبی
تماس اجتماعی می تواند به کاهش احساسات منفی و تنهایی کمک کند
افرادی که در خانه قرنطینه اند ممکن است احساس تنهایی ، بی حوصلگی یا ناامیدی کنند. تماس اجتماعی می تواند به کاهش این احساسات کمک کند ، حتی اگر به صورت رو در رو نباشد.
اگر می خواهید کمک کنید، این کار را بصورت غیر مستقیم انجام دهید تا احساس نکنند شما فکر می کنید که نمی توانند از خود مراقبت کنند. به عنوان مثال ، چیزی مانند این را بگویید ، "من میخواهم به فروشگاه بروم تا مواد غذایی را تهیه کنم. آیا می توانم چیزی را برای شما تهیه کنم؟ "
اگر نمی توانید به صورت تلفنی یا آنلاین با شخص ارتباط برقرار کنید ، از طریق درب منزل آنها با آنها صحبت کنید تا آنها را در معرض خطر قرار ندهید.
غذاهای بسته بندی شده را برای افراد در قرنطینه تهیه کنید. اگر کسی را می شناسید که بخاطر بیماری عروق کبدی در خانه قرنطینه است ، یا به دلیل اینکه مریض هستند یا به دلیل خطر ابتلا در معرض خطر هستند ، با خریدن مواد غذایی به آنها کمک کنید.
حمایت از افراد مبتلا به ویروس
همسایگان و عزیزان سالخورده و مریض خود را بررسی کنید. افراد مسن (افراد بالای 60 سال) و افرادی که دارای شرایط بهداشتی حساسی هستند بیشتر در معرض خطر ابتلا به علائم شدید COVID-19 هستند. در حال حاضر CDC توصیه می کند که افراد در این گروه ها تا حد ممکن در خانه بمانند تا از بیمار شدن خودداری کنند. اگر دوستان ، همسایگان یا اعضای خانواده مسن یا مبتلا به بیماری مزمن دارید ، به طور مرتب با آنها از طریق تلفن ، پیام یا ایمیل با آنها تماس بگیرید تا ببینید که چیزی لازم دارند و چگونه میتوانید به آنها کمک کنید.
تردد در شهرهای قرمز از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح ممنوع شد
معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد:
تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح از اول آذرماه ممنوع است
و این اقدام در ادامه تشدید محدودیت ها در شهرها و مناطق قرمز اعمال می شود.

ایرنا: علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در حاشیه جلسه این ستاد افزود: در شهرهای قرمز موضوع جدید دیگر، بحث منع تردد درون شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح است و این محدودیت در مناطقی که قرمز اعلام شده است، انجام می شود.
وی تصریح کرد: این مساله علاوه بر منع تردد بین شهری است که در مناطق قرمز و نارنجی اعمال شده بود.
رئیسی ادامه داد: افرادی که دارای پلاک بومی همان شهر هستند حق ورود به سایر شهرها را ندارند و پلاک های غیر بومی نیز حق ورود به شهرهای قرمز و نارنجی را ندارند.
واکسن پایان کرونا نیست! ماسک بزنید
بنابه گفته دانشمندان و متخصصان کادر درمان و بهداشت، واکسن ویروس کرونا نمیتواند فورا به عالمگیری کوید۱۹ پایان دهد و زندگی مردم جهان را وضعیت عادی و پیش از شیوع کرونا برگرداند.
کارایی ماسکهای پارچهای در برابر کرونا
متخصصان علوم پزشکیِ کانادا به تحقیق و مطالعه درباره موثر بودن ماسکهای پارچهای در جلوگیری از انتقال و انتشار ویروس کرونا پرداختهاند.

نشریه Annals of Internal Medicine در مطلبی در این باره آورده است که متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه «مک مستر» کانادا در این مطالعات میزان کارآیی ماسکهای پارچهای در مقابله با شیوع کروناویروس را بررسی کردهاند.
بر اساس یافتههای این متخصصان، پارچه به طور کامل مانع از نفوذ ویریونهای جدا شده از ویروس نمیشود اما بخش اصلی ویروس از طریق قطراتی که هنگام صحبت، غذا خوردن، سرفه و عطسه یا ذرات آئروسل ایجاد میشوند، منتقل میگردد. هرچند ماسکهای پارچهای نمیتوانند تمام محرکهای ویروس را مسدود کنند اما به هرحال بخشی از آنها را مسدود میکنند به ویژه اگر صحبت از شیوع ویروس توسط یک فرد آلوده باشد.
پارچه میتواند قطرات و آئروسلها را مسدود کند که لایه های ماسک نیز کارایی اینگونه ماسکها را افزایش می دهد. موثر بودن چنین ماسکی می تواند از ۴۳ تا ۹۴ درصد در مقایسه با ماسک های یکبار مصرف طبی با درصد از ۹۸ تا ۹۹ باشد.
به گزارش اسپوتنیک، استفاده از شال و تیشرت و حوله از ۱۰ تا ۴۰ درصد میتواند نفوذ ویریون های جدا شده از ویروس را مسدود سازد. با وجود این متخصصان تاکید میکنند که استفاده از ماسکهای پارچهای نباید باعث بروز احساس غلط امنیت و کاهش توجه به بهداشت شود. در هر صورت استفاده از ماسکهای پارچهای هرچند فایده آن از ماسکهای طبی کمتر است اما میتواند سطح شیوع اپیدمی را کاهش بدهد.

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
